REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2502 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: Admin on 03/23/2011 23:35:07


........ cunhuriyet baş savcılığına

Müşteki:adınız soyadınız

adres

Sanık:numara gizli ise faili meçhul yazın

Suç Tarihi: arama zamanlarını yazın

İZAHI:

1. Ben kendi evimde/işimde ..........numaralı telefonu kendi üzerime numaralı cep telefonunu kullanmaktayım.

2. Ev ve /veya Cep telefonum, kimliği mechul kişi veya kişilerce yukarıda belirtilen tarihler arasında sürekli aranmıştır.(daha öncesinde seyrek olarak geç saatlerde aranmaktadırım).

3. Gelen aramalarda taciz,küfür,hakaret edici onuru zedeleyici sözlü fiiller bulunmaktadır.Bu durum ailem ile kötü olamam ve pisikolojik olarak bizi yıpratmakta, neden olduğu cep telefonum olur olmadık yere sürekli cep telefonum aranmış ve bu şekilde tacize uğramış bulunmaktayım.

4. Yukarıda belirtilen gerekçeler ve hazırlık tahkikatı esnesında alınacak Turkcell/Vodofon/Avea(hangisi ise) HTS ile Türk Telkom tarafından santral düzeneğinde yapılacak tespit sonucuna göre beni taciz eden kişi veya kişiler tespit edilerek haklarında ceza davası açılmasını talep etme geregi hasıl olmuştur.

SONUÇ VE İSTEM: Yukarıda izah olunan nedenlerle;

Yukarıda numarsı belirtilen telefonla iligili olarak belirtilen suç tarihi aralığı için Turkcell/Vodofon/Avea( sizin telefon operatörünüzü yazınız hangisi ise)gerekli yazının yazılarak HTS raporlarının sonucuna ve Türk Telekom tarafından santral düzeneğinde yapılacak tespite göre sanık veya sanıklar hakkında kamu davası açılmasına kara verilmesini saygıyla arz ve talep ederim.

Müşteki

ad soyad imza tc kimlik no

06/02/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***