REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 2211 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: SSESSIZZ on 02/10/2013 20:57:14


NE ARIYORSAN KENDİNDE ARA..
Acı olgunlaştırır. Acı kapıları açar. Size bir mutluluğu anlatın desem bana sadece iki dakika anlatırsınız, ama mutsuzluğu anlatın desem yılları anlatırsınız, evet işte hayat mutsuzlukların ardından açan gökkuşağ...
ından ibarettir.
Birileri umudunuzu kırabilir, her zaman olacaktır. Birileri hayallerinizi de alabilir arkasına bakmayarak, birileri gözlerinizdeki yaşı da anlayamaz, birileri vardır, hep sonradan gelirler, onlara inanırsınız, hayatınızı teslim edersiniz, onlar sizi hiç anlamaz, bir serçe gibi terk eder ruhunuzu.
Neyse boş verin bunları, en iyi sevgi, insanın eski mutsuzluklardan kaçmak için değil de, yeni mutluluklara kavuşma umuduyla beslediği sevgidir.Mevlana’nın dediği gibi.
Ne Arıyorsan Kendinde Ara! Eğer sen, can konağını arıyorsan, bil ki sen cansın.Eğer bir lokma ekmek peşinde koşuyorsan, sen bir ekmeksin.Bu gizli, bu nükteli sözün manasına akıl erdirirsen, anlarsın ki !Aradığın ancak sensin, sen.
Madendeki inciyi aradıkça madensin.Ekmek lokmasına heves ettikçe ekmeksin.;Neyi arıyorsun, sen osun.
Senin canın içinde bir can var, o canı ara! Beden dağının içinde mücevher var, o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi, gücün yeterse ara; Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara.
Rabbim hepimize içimizdeki cevheri arama gücü ve bulma gücü nasip
eğlesin inşallah..

05/18/2024



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***