Toplam bakislar: 4652 - Toplam yanitlar: 10 |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 03:48:19 |
|
- Yıldız Tilbe - Şarkı Sözleri

|
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 03:50:56 |
|
Yıldız Tilbe - Adanalı
Adananın yolları taşlık Yok cebimizde beş kuruşluk harçlık Elden gitti kahpece gençlik
Ağam adanalı paşam adanalı Evde duramıyom sana dadanadı Sebebim sen oldun güzel delikanlı Hey güllü hele hele güllü Peştemalı sümbüllü
Adananın bayırına Ağam at çıkardım çayırına Anan baban hatırına
Ağam adanalı paşam adanalı Evde duramıyom sana dadanadı Sebebim sen oldun güzel delikanlı Hey güllü hele hele güllü Peştemalı sümbüllü
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 03:52:28 |
|
Yıldız Tilbe - Allan Pullan
Peşimden ayrılmadın yorulmadın Sevgi saygı herşey tamam Kurtulamadım senden kurtulamadım Sabrımı dünya gördü sen anlayamadın Bir taşarsam ikimiz birden Boğulur gideriz ateşsiz yanarız gideriz
Azıcık utanmadın ellerden bile bile uğraşıp ağlattın Bakışına tavım gülüşüne avım Banane banane bunlardan Allan pullan gel deme bana zalim yalancı Elbet bir gün sen gör o zaman Kimmiş kararlı
Bir adım atsaydın sana koşardım Neyim var neyim yok elimden Çalarak aldın hırsız çalarak aldın Sendeki aşktı bendeki neydi ha kalpsiz Bir taşarsam ikimiz birden Boğulur gideriz ateşsiz yanarız gideriz
Azıcık utanmadın ellerden Gözüme baka baka aldattın Bakışına tavım gülüşüne avım Banane banane bunlardan
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 03:53:03 |
|
Yıldız Tilbe - Anlamak İçin
Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Üzülen her zaman ne yazık bendim Anlamak için bu kadar çabaya rağmen Tüketen her şeyi ben değil sendin
Bu aşk suç olsa da kabul ediyorum
Sessizliğin çözüm değil Biraz düşün bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır değil anla
Her gece sana sarılıp uyumak varken Boşluğun koynuna yığılan bendim Sormadın düşüncemi hiç bilmene rağmen Haklıyım, ah savunmasızım, sevdim
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:06:56 |
|
Yıldız Tilbe - Ama Evlisin
Aşktan utandın, konuşamadın Yüzüne bakamadın yan yana iken Oysa her gece düşündüm Ağladım zaman zaman Neler söyledim duymadın Yıldızlar gece ay ve ben Kulaklarımda çınladın Gülüşünle gel Bu kadar yeter Sev artık zalim Duracak kalbim
Ama evlisin Benim değilsin Yıllar önce nerdeydin Çok geciktik sevgilim
Sevemedim seni, öpemedim seni Konuşamadım, sarılamadım Ama çok sevdim, hergün düşündüm Nasıl istedim seni bilemezsin sen Konuşmayı isterdim, saatlerce günlerce Dokunmayı isterdim, ellerine yüzüne Uzanmayı isterdim, aynı yastığa senle Bitirmeyi isterdim, hayatımı seninle
Ama evlisin Benim değilsin Yıllar önce nerdeydin Çok geciktin sevgilim
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:08:26 |
|
Yıldız Tilbe - Anlat Bakalım
Biraz uzak dur benden tuzak gibisin Kolaydir beni kandirmak iyi bilirim Bir bakis, bir gulus sihirli bir dokunus Beni benden calar kime ne derim
Hersey bitmek icin basliyor anladim Ask denen sofradan doymadan kalktim Yalan yanlis dogru, cikmaz sokak yollu Kim gonderdi seni bana askin oglu
Gelemem, gidemem, bilemem kaderi yazamam silemem Ben zaten her hatayi askla yaptim her seferinde inandim Aldandim Paydos ettim artik, cirakliktan ustaliktan Bir kac etmez bana anlat bakalim
Sacim uzun aklimdan sanane canim Tamam cok yakisiklisin anladim Bir ondan bir bundan gorup duyduklarindan Cikar beni icindeki kuyudan
Kalbim bos olsada ask icin atiyor Senin bakislarindan neler yatiyor Herkes birsey soyler ben yalniz ask derim Gostermelik asklardan nefret ederim
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:09:22 |
|
Yıldız Tilbe - Aramam Seni
Kırdın hatırımı yedin ömrümü Tövbe olsun daha aramam seni Boşuna vermişim sana gönlümü Tövbe olsun daha aramam seni Seherde ağlayan bülbüle döndüm Hasretinle böyle yandım ha yandım Seni hakikatlı birisi sandım Tövbe olsun daha aramam seni Bir zaman hayalin bana yeterdi Görünce gönlümde güller biterdi Her dediğin birbirini tutardı Tövbe olsun daha aramam seni Akarsuyum sensiz duramazmış Bu yara kimseyi saramazmış Sana kurban olan yaramazmış Tövbe olsun daha aramam seni..
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:10:04 |
|
Yıldız Tilbe - Arzular Arsız
Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle
Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre
Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir Ah deniz gel git Darmadağın yine sahil
Geceler aysız arzular arsız Ne yana yıkılayım Ona katıksız aç deli yüreğim Kime yalvarayım
Çare sende Allahım beni al Rahata kavuşayım İnce ince işliyor sevda Nasıl kurtulayım
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:10:55 |
|
Yıldız Tilbe - Aşk Bağlanmaz Ki
Her çaresizlik sabır, her üzüntü sevinç olsun Her sevgi bağlılık, düşmanlık dostluğa dönsün Sevmenin dili dini, nefretin sıcak eli Düşmanlığın kalbimde yeri yok ki Aşk bağlanmaz ki Çözsen ayrılmaz ki Günah bende sevap bende Sen iste yeter ki
Dünya bir aile herkes kardeş gibi olsun Barışsın kavgalar insanlık kendini bulsun
|
Back To Top |
|
GONDEREN: Almira on 11/04/2009 04:11:39 |
|
Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha
Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım Bazen uçar gibi bazen hapis gibi Özgür ve tutsak Aşk için aşka küs biraz şikayetçi Neşeli kederli
Aşk bir kahkaha senden duyunca daha güzel Sevmek bir dokunuş bu sen olunca özel
Kışın ortasında lapa lapa kar yağarken Aşkınla başım sarhoş elin elimde ne hoş Tak bildiğim şey en çok seni sevdiğim Beni bana unutturan ve hatırlatan sensin Mucizelere sebep sensin Şükürler olsun benimlesin
|
Back To Top |
|
|