REKLAM
KuZeY007
PROFIL   RESIMLER   BLOGLAR   MISAFIR DEFTERI   ARKADASLAR   FAVORILER   VIDEOLAR  
 


RSS
Gidişini bile sevmek
Gönderme zamanı: 02/07/2010 01:39:13

Gidişini bile sevmek

 

 

Her şeyin nedeni var aslında. Seni tanımamın da, sana aşık olmamın da. Her şeyin bir nedeni vardı. Ama gidişinin bir nedeni yoktu işte. Beni terketmenin, benimle kurduğun bütün hayallerinden vazgeçip başkasının olmanın.

Belki de sevmemiştin beni benim seni sevdiğim kadar. Kim bilir, ben sadece seviyorsun sanmıştım. Belki de yetmemişti sevgim sana. Ya da fazla gelmişti bu aşk senin küçücük yüreğine. Benim kocaman yüreğimin en büyük parçası sen iken, senin kalbine sığmaz olmuştu benim sevgim.

Belki de korktun beni sevmekten, benim sevgimden. Bitmek bilmeyen hayranlığımdan. Oysa ben seni tek hayalim, tek sebebim görüyordum. Haklıydın, herkes kaldıramazdı o kadar sevilmeyi.

Her zaman hırçın biriydim ben. Aşklarım da, nefretlerim de o kadar coşkun olurdu. Hep severdim seni. Kızsam da, gülsem de, ağlasam da severdim. Kırılırdım, ama tamir ederdim o kırıkları. Sen bir daha kırardın kalbimi.

Şimdi gittin öyle mi? Beni sensiz bıraktın. Başka bir şehire, başka bir hayata gittin. Vazgeçtiysen benden, tutamam seni, ”Kal!” diyemem sana. İçimde kopartırım sessiz fırtınamı. Yaşarım içimde bu fırtınayı.

Sen içime öyle bir kazındın ki silip atamam öylece. Aslında seninle yaşanan acılar da güzeldi. Senin verdiğin acının bile güzelliği vardı.

Sana kızgın değilim. Bana böylesi duygular yaşatan, hayatımın en güzel günlerini veren birine kızamam ki. Hem aşk her halinle sevmek değil midir?

Ben senin gidişini bile seviyorum! Mutlu ol!

alıntı

Etiketler: KuZeY007



Paylaş:



Görüntülenen 1 - 1 arasi, toplam 1 Yorum mevcut

Gönderen: magen1234
05/03/2014 05:59:08
Louboutin for sale replica rolex watches , tariffs will likely be instantly transferred towards the PHS 3G account. China Telecom Shanghai yesterday to a reporter inquired about issues associated for the organization was knowledgeable that, watch replicas Chrsitian Louboutin Attractive Sling Glittered Stiletto Nude, replica omega watches as at current,wholesale, China Telecom hasn"t but acquired authorities departments around the wants of PHS people in January one 2013 for processes for withdrawal network needs. China Telecom because the backbone from the nationwide substantial telecommunications corporations,Christian louboutin outlets, will carry on to create PHS buyer services and retain the reliable rights and interests of customers of PHS network.discovered the PHS small business isn"t only the operation of China Telecom,Louboutin sales and profits, China Unicom also operates connected companies inside the north,Christian Louboutin Yolanda Spikes 120 leather peep toe pumps, the PHS have to totally withdraw in the marketplace deployment of nationwide unity.October of this 12 months,



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***