REKLAM
kinem70
PROFIL   RESIMLER   BLOGLAR   MISAFIR DEFTERI   ARKADASLAR   FAVORILER   VIDEOLAR  
 


RSS
TEKNOLOJİ HABERLERİ
Gönderme zamanı: 07/08/2009 16:15:06

Banyonuzu iPhone hazırlasın
 
iPhone’un yeni uygulaması ‘banyomatik’ ile eve gitmeden banyonuzu hazırlayabileceksiniz.

Apple’ın hazırladığı ‘bath-o-matic / banyomatik’ adlı uygulama ile banyo cepten kontrol edilebilecek. Yeni uygulama ile suyun sıcaklığı, kullanılacak şampuan, su miktarı hatta küvetteki köpük miktarı ev dışından ayarlanabiliyor.
Uygulama ile küvete bağlı su borularına sıcaklığı, basıncı ve akacak su miktarını kontrol edecek komutlar veriliyor. Böylelikle eve gelindiğinde banyo hazır oluyor.

Londra merkezli Unique Automation adlı yazılım şirketi tarafından üretilen ‘banyomatik’ bu hafta tanıtıldı. Şirket yetkilileri, yazılım ile sadec su sıcaklığını hazırlamadığını, tek tuşla köpük ve şampuan miktarının ayarlanabileceğini söyledi. Şirket ayrıca, full otomatik banyoların su ve enerji tasarrufu sağlayacağını da savunuyor.

‘Banyomatik’ şimdilik sadece İngiltere’de satışa çıkarıldı. Uzaktan kumandalı banyo keyfinin maliyeti ise 4 bin sterlin olarak belirlendi.

BİZ KONUŞACAĞIZ BİLGİSAYAR YAZACAK


Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem, yazılım şirketi CTD’nin, Intel’in en son teknolojilerini kullanarak artık Türkçe konuşmayı bilgisayarlara aktarabileceğini bildirdi.

Yazılım firmalarını doğru teknolojiler kullanmaya yönlendirdiklerini ve yazılım şirketi CTD’nin, konuşma ve tanıma üzerine çalıştığını anlatan Ertem, şöyle dedi:

“Hep bir hayalimiz vardı; biz konuşacağız, bilgisayar yazacak. Artık bu gerçek olacak. Bizim en son teknolojilerle, geliştirdiğimiz ürünlerle performans o kadar arttı ki CTD, şu anda yeni bir ürün sunuyor.

CTD, bizim en son teknolojilerimizi kullanarak artık Türkçe konuşmayı bilgisayarlara aktarabilecek. Siz Word’ü açacaksınız, konuşacaksınız, o yazacak.

Eylül veya Ekim aylarında Türkiye’deki tekno marketlerde bu ürünü görebileceksiniz. Türkiye’de bunu ilk defa yapan bir şirket var. Yakında bir kaç farklı dile çevirerek yapacak, Türkçe konuşacaksınız, İngilizce yazacak, onun için de çalışıyorlar. Bu şirket, diğer dilleri de buna ilave ederek, Türkiye’den Intel bünyesinde dünyaya yayılacak. Intel, bu tip iyi yazılımları bulduğu zaman dünyaya satışına destek olmaya çalışıyor, katalogunda yer vererek

 

Cep telefonları tek cihazla şarj edilecek

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Sanayiden Sorumlu Üyesi Günther Verheugen 10 büyük firmanın söz verdiğini gelecek yıldan itibaren piyasaya sürecekleri cep telefonlarının, tek bir cihazla şarj edilebileceğini açıkladı. iPhone ve BlackBerry'den Nokia, Sony Ericsson ve diğer modellere, tüm cep telefonları aynı şarj aletini kullanacak. Böylece yeni nesil telefonların fiyatlarında da ucuzluk bekleniyor.


 

 

Etiketler: TEKNOLOJİ



Paylaş:



Görüntülenen 1 - 1 arasi, toplam 1 Yorum mevcut

Gönderen: magen1234
05/11/2014 08:39:44
. cheap dresses You can also look at department stores Homecoming Dresses , and at designers who specialize in plus-size wedding dresses sabrina dresses . If you don"t have one of those near you, start out at one of the wedding websites for more ideas. They are more likely to have dresses you need, and a cheap price may be another bonus yarn wedding gowns . Okay, don"t flinched by the hassles, get over them and then you will find plus size casual wedding dresses. Dos for plus size wedding dresses IV You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed. I saw this genuinely excellent post these days! Discount Wedding Dresses Facebook Wedding Dresses Reviews Blog Theme Version 1. celebrity cocktail dresses1.3 28 processes generated in 0.070 seconds. We have already discussed four practical tips on how to select a perfect and comfortable plus size wedding gown 2014 prom dresses . Now is the last but not least one. Get it tailored. No matter what size you are, look your best on your wedding day by getting your wedding dress altered to fit you personally. Subtle differences in how a garment



*** SanalKahve.com 2008-2023 ***